Unde este planul meu de masă?
Verificați e-mailul în dosarul Spam. Dacă îl găsiți acolo, adăugați adresa expeditorului la lista celor în care puteți avea încredere. Dacă scrisoarea nu este găsită, vă rugăm să scrieți serviciului nostru de asistență la support@avtomaty-play.com Și cu siguranță vă vom ajuta.
Când voi primi planul meu de masă?
Veți primi planul dvs. de masă în câteva minute de la plată. Dacă acest lucru nu se întâmplă, vă rugăm să verificați și scrisoarea din e-mail în dosarul Spam. Dacă nici măcar nu a fost o scrisoare, scrieți-ne la support@avtomaty-play.com și cu siguranță vă vom ajuta.
Ce este dieta keto?
Dieta ketogenă sau ketogenă este o dietă bogată în grăsimi, moderată în proteine ​​și săracă în carbohidrați. 75% din caloriile dintr-o dietă ketogenă provin din grăsimi, 20% din proteine ​​și doar 5% din carbohidrați. Datorită acestui raport de nutrienți, corpul nostru schimbă principala sursă de energie din carbohidrați în grăsimi, ceea ce duce la producerea de surse suplimentare de energie - cetone - în creier. Această stare metabolică a corpului se numește cetoză.
Cum știu dacă sunt în cetoză?
Există câteva semne că ești în cetoză: scădere în greutate, gust metalic în gură, respirație fructată, urinare crescută, gândire rapidă, niveluri de energie crescute. Testele de sânge și urină ajută, de asemenea, la determinarea prezenței cetozei. Există, de asemenea, benzi de testare cetonice pentru determinarea corpiilor cetonici. De asemenea, puteți face un test de sânge acasă folosind un kilometru.
Există prea multe calorii în dieta mea, cum pot să slăbesc?
Nu vă faceți griji cu privire la aportul de calorii, planul de mese este adaptat tipului dvs. de corp. Nu este posibil să reduceți drastic caloriile, acest lucru poate duce la probleme de sănătate. Esența dietei este să nu mănânci puțin și să slăbești rapid, dieta keto este concepută pentru o alimentație adecvată, datorită căreia nu poți doar să slăbești, ci și să scapi de multe boli grave, precum diabetul sau afecțiunile cardiovasculare. Ai planul de nutriție corect! La o dietă keto, mănânci multă grăsime, dar făcând asta arzi și mai mult! Dovedit științific.
Ar trebui să iau mai multe multivitamine?
În primele câteva zile sau săptămâni, ajută-ți corpul să se adapteze la noul plan alimentar. Pentru a nu simți niciun disconfort, vă recomandăm să folosiți potasiu, magneziu, calciu și sodiu.
Trebuie să fac exerciții fizice pentru a obține rezultate?
Acesta este opțional! Studiile au arătat că dieta keto în sine este suficientă pentru pierderea în greutate. Dar a duce un stil de viață activ este benefic nu numai pentru un corp sănătos, ci și pentru energia internă, așa că recomandăm cu căldură mersul pe jos cel puțin mai des.
Nu mai vreau să primesc un plan de masă personalizat, ce ar trebui să fac?
Pentru a vă șterge datele, Trimiteți sau solicitați la support@wowketo24.com iar managerii noștri vă vor ajuta cu siguranță.